Onderwijs en sport voor kansarme kinderen van 4 tot 14 jaar

VERJAARDAG

JOUW VERJAARDAGSCADEAU: een donatie voor Estrela da Favela.

We zien het steeds vaker. Dat mensen die een ‘bijzondere’ leeftijd bereiken, en een groot feest geven, graag een bijdrage aan een door hen gekozen goed doel als cadeau willen ontvangen. Estrela da Favela komt vanzelfsprekend graag in aanmerking voor deze donaties.

Hoe werkt het?

Er zijn 5 manieren om dit aan te pakken, je kunt kiezen voor een manier die het meest geschikt is voor jouw verjaardag of feest.

Estrela da Favela is natuurlijk heel blij met elke vorm van steun en ieder bedrag is heel welkom.

1. 
Je kunt je verjaardagsgasten in de uitnodiging voor het feest met een link verwijzen naar een speciale verjaardagsfolder op onze website.

Daar vinden je gasten dan een korte introductie met foto’s over ons project. Ook kunnen ze er een donatie doen onder vermelding van jouw naam.

2.
Je kunt deze speciale verjaardagsfolder ook hier downloaden en meesturen met je (digitale) uitnodiging.

3.
Of je start speciaal voor je verjaardag een geefactie voor Estrela da Favela op Geef.nl

Zo zien jij en al je gasten die iets geven hoe de actie voor Estrela da Favela verloopt. Dat is leuk om te volgen voor je gasten.

4.
Wil je liever geprinte verjaardagsfolders meesturen met een papieren uitnodiging voor je verjaardagsfeest? Laat het ons dan in een mailtje weten hoeveel je er nodig hebt, dan sturen wij die naar je op.

5.
Vind je het leuk als we een kort praatje houden op je feest, dan horen we dat ook graag, stuur ons een mailtje.

Enne… alvast gefeliciteerd!Schenkt u meer dan €200,- voor meer dan vijf jaar? Dan is het aftrekbaar van de belasting. Daarvoor is tegenwoordig geen afspraak meer nodig bij de notaris, maar u kunt hier het formulier downloaden.

Estrela da Favela