Onderwijs en sport voor kansarme kinderen van 4 tot 14 jaar

Benefietfeest

HOERA Estrela da Favela
bestaat 10 jaar!
Kom ook naar het lustrumfeest

Zaterdag 1 oktober
bij Club Dauphine
in Amsterdam

Met alle plezier nodigen we je uit voor het Estrela da Favelalustrumfeest. Aan het einde van 2022 bestaat onze school maar liefst 10 jaar. Deze mijlpaal willen we beslist met jullie vieren. Dat doen we dit keer in de sfeervolle en heel goed bereikbare Club Dauphine bij het Amstelstation. De ingrediënten voor de avond zijn vertrouwd met een bijzonder feestelijk diner, authentieke Braziliaanse caipirinha’s, een swingende Braziliaanse band, een quiz met belangwekkende vragen en een veiling van topstukken. Kom met je gezin, met vrienden, familie, buren of collega’s en reserveer een tafel bij ons. Noteer zaterdag 1 oktober in je agenda, nog beter meld je direct aan bij Aloys Langemeyer:

Tickets voor de hele avond, inclusief een overheerlijke Braziliaanse caipirinha en een feestelijk driegangendiner met een eerste glas wijn zijn € 120. We willen iedereen die ons steunt enorm bedanken. Voor iedereen die dat nog niet doet bij deze een verzoek om een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage te doen, zodat wij onze kinderen met goed onderwijs een betere kans kunnen blijven geven. Weet dat je hier, ook met een klein bedrag, echt het verschil kan maken. 

Namens alle 110 kinderen van het Estrela da Favelaschoolproject in Rio de Janeiro, alvast veel dank! Meer informatie over het lustrumfeest volgt eind augustus. Estrela da Favela wenst u een heerlijke Braziliaanse zomer met veel warmte.Tot 1 oktober!Abraços, 

Edwin Roodenburg en team Estrela

Estrela da Favela